Blogglisten

Blogger

Artikler

Creative Commons Attribution-ShareAlike 3.0 Unported

« NRK med podcast | Main | Bruk av podcasting i undervisningen »

16.11.05

Comments

A

Hva får deg til å anta at Vigrid nødvendigvis presenterer feilaktig informarsjon.

Jeg kan informere at det bak det meste av Vigrids arbeid, både på nett og i medlemsblad, står akademikere bak.

Mye av informasjonen vedrørende "holocaust" er hentet fra utdannede forskere og vi har faktisk personell med utdannelse fra historisk fakultet ved UiO.

Selv studerer jeg juss og synes det er trist å se kvasi-intellektuelle "besserwissere" som deg som er så trangsynte at de automatisk kjøper seierherrens historie og tar det for gitt at Hitler hadde 100% feil og at motstanderne har 100% rett.
Jeg vil minne om at Eisenhower drepte 2 millioner tyske krigsfanger i sine dødsleire langs Rhinen, Churchill ga ordre om utryddelse av sykehusbyen Dresden og Stalin trenger jeg neppe si noe om.
Totalt drepte de allierte mellom 10 og 14 millioner tyske krigsfanger og sivile.
Allikevel har det aldri falt deg inn, i din fjerneste og villeste fantasi, at de verdenspolitiske makthaverne har spredd løgn og halvsannheter til deg.

Evnen til å tenke kritisk er en vesentlig del av det å være oppegående og intelligent. Dersom du har det minste lille snev av yrkesetikk så burde du sette deg bedre inn i ting du uttaler deg om enn det vi ser tegn til her.

Kildekritikk er bra; men det er ikke hos oss i Vigrid at skoen trykker, men heller hos propagandasentralen kjent som "kirke og undervisningsdepartementet".

Hjemmelekse til deg:
1) Hva må kreves av bevis for at en påstand som "holocaust" skal stå seg?
2) Hvorfor lå alle de såkalte "dødsleirene" i Polen? Hvorfor ikke heller utrydde franske jøder i Frankrike, tyske jøder i Tyskland osv.?
3) Hvor mange jøder forlot Polen i perioden 1933 til 1939?
4) Hvor mange jøder har mottatt kompensasjon for å ha overlevd tyske KZ-leire?
4.1) Hvis vi trekker fra tallet du kom frem til i 4.0 fra antallet jøder under tysk kontroll så finner vi ut hvor mange som maksimalt kan ha dødd. Hvilket tall er det?
5) Dersom alle organismer tilpasser seg sitt miljø, hvilket alle forskere etter Darwin er enige om, hvordan kan det da eksistere raselikhet mellom nord-Europeere og negre?
6) Sammenlign fødselstallene til kvinner fra innvandringsland med fødselstallene til hvite kvinner. Ta så antallet innvandrere som ankommer Norge hvert år (asylsøkere+familiegjenforening). Hvor lang tid vil det ta før den genetisk unike, hvite menneskerasen er i minoritet i Norge?
7) Hvor mange terroaksjoner stod Nelson Mandelas ANC bak, og hvor mange sivile drepte de?
8) Hva het den jødiske kommunisten som finansierte terroristen Mandela?
9) Hva er definisjonen på et folkemord?
10) Hvorfor har brune, svarte og gule nasjoner livets rett, mens hvite mennesker er forpliktet til å utrydde seg selv gjennom raseblanding og innvandring?

Svar kan sendes til nasjonalsosialist@hotmail.com
Du vil få fasit i retur med kilder samt karakter.
Lykke til med politisk ukorrekt eksamen! Får du ståkarakter kan du smykke deg med tittelen "selvstendig og fritt tenkende person"; en æresbevisning som er forbeholdt en svært liten elite.

The comments to this entry are closed.

My Photo

september 2016

må. ty. ons to. fr. la.
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30